Home ยป Kanoroutes

Kanoroutes in NP Weerribben-Wieden

In overleg met ons boekingskantoor stellen we een meerdaags kano-arrangement samen met door de gast gewenste maximale afstanden per dag. Bij Kano & Bed willen we onze gasten graag een mooie ervaring bieden, ook minder ervaren peddelaars…

Kano & Bed is partner van het ‘Kanoparadijs’ dat een aantal van de mooiste routes door het Nationaal Park heeft uitgezet. Ieder met een eigen lengte en karakteristieken. De routes zijn beschikbaar in print of als digitaal GPX bestand voor navigatie op de mobiele telefoon.

Afstanden

De aangegeven hoofdroutes hebben wisselende lengtes en kunnen naar wens uitgebreid en aangepast worden. Als je van B&B naar B&B peddelt zul je vaak een extra stukje om varen. De B&B eigenaar informeert de gasten voor vertrek over de route en/of geeft tips om een bestaande route te verlengen of in te korten.

Routes in detail bekijken

Klik onderstaande overzichtskaart om een grotere versie te openen. Voor gedetailleerde beschrijvingen en het downloaden van de afzonderlijke routes verwijzen we je graag naar het Kanoparadijs.

Klik op de kaart voor een grotere versie