Home » Vitaliteitsarrangement B&B de Imme

Vitaliteitsarrangement incl. yoga en raw food

Aanbieder: B&B de Imme in Ossenzijl : Kanoarrangement incl. 2 overnachtingen, yoga en raw food.

Doelgroep: Natuurliefhebbers en verdiepers met weinig tot gemiddelde kano-ervaring.
Kernwoorden: meditatief, rust en stilte, comfortabel overnachten.

Beschrijving: Dit arrangement draagt op allerlei manieren bij aan meer vitaliteit. Geniet met de kano en laaf je aan de stilte van het prachtige natuurgebied De Weerribben. Ervaar door yoga en meditatie ook innerlijk deze stilte. En voel je lichaam langzaam helderder en energieker worden door het eten van puur en zuiver voedsel. Laat je zo twee dagen heerlijk verzorgen.
Inclusief: 1 persoons kajaks (Roteko). 2 overnachtingen in uniek gelegen B&B annex yogastudio midden in de Weerribben. Eigen badkamer. Inclusief ontbijt, lunch, yoga en meditatie sessies, lezing en veganistische maaltijden met raw food.

Programma: Bij aankomst in de middag een welkomstdrankje en diner gevolgd door avondmeditatie. Dag 1: s’ ochtends yogasessie, ontbijt en lezing. Middag; uitleg kano’s en route, vervolgens kanotocht door de Weerribben. Bij terugkomst diner gevolgd door avondmeditatie. Dag 2: yogasessie en ontbijt.

Prijs:  vanaf 190,- p.p. Bijzonderheden:  Prijs op basis van minimaal 2 en maximaal 10 personen incl. kajaks.


B&B de Imme

Op het meest stille plekje van de Weerribben ligt op idyllische locatie groepsaccommodatie en bed & breakfast de Imme. Het is dé plek voor wie houdt van natuur, donkere nachten, sterren en planeten. Een aanlegplaats voor boten en een haven zijn aanwezig. Verder bevindt zich op het terrein een sterrenwacht en een yogastudio. In de Imme kunnen maximaal 10 personen geaccommodeerd worden. Zie voor meer informatie onze website.

Faciliteiten

Eigen badkamer Oudeweg 113, 8376 HS, Ossenzijl
Mogelijkheid voor diner 06-12618904 (Marjo Disseldorp)
Verhuur fietsen 
06-21286789 (Wim Liesker)
Verhuur kano’s en fluisterboot www.weerribben.eu