Home » Seizoensarrangement B&B de Imme

Seizoensarrangement incl. sterren kijken

Aanbieder: B&B de Imme in Ossenzijl: Kanotocht arrangement incl. overnachting en sterren kijken.

Doelgroep: Natuurliefhebbers en onderzoekers met weinig tot gemiddelde kano-ervaring.
Kernwoorden: leerzaam, avontuurlijk, comfortabel overnachten.

Beschrijving: De natuur van de Weerribben is elk seizoen anders. In het voorjaar ervaart u het frisse groen in het riet, de opvallende roodgekleurde gagelstruiken, de bloeiende krent en het geel van de Lis die overal tot bloei komt. In de zomer peddelt u langs de vele bloeiende waterlelies, kattenstaart en koninginnekruid. In de herfst zijn er de lila bloeiende watermunt planten en velden vol met krabbenscheer. En in de winter gouden rietvelden en de vergezichten na het maaien. En een grote kans dat u een ree zult spotten.

Bij terugkomst krijgt u een heerlijk vegetarisch of veganistisch, biologisch diner voorgeschoteld met hierin verwerkt heerlijke zomergroenten uit eigen tuin. En vervolgens kunt u in de op het terrein gelegen sterrenwacht genieten van een avond vol verhalen over de actuele sterrenhemel. Bij helder weer de gelegenheid tot het doen van observaties door de telescoop.
Inclusief: 1 persoons kajaks (Roteko). 1 overnachting in uniek gelegen B&B annex Sterrenwacht midden in de Weerribben. Eigen badkamer. Inclusief ontbijt, lunchpakket en vegetarisch/veganistisch biologische avondmaaltijd.

Programma: Ontvangst in de ochtend en uitleg kano’s en route. Middag: kanotocht door de Weerribben, ’s avonds diner en sterren kijken, overnachting met ontbijt.

Prijs:  vanaf 95,- p.p. Bijzonderheden: Prijs op basis van minimaal 2 en maximaal 10 personen incl. kajaks.
Het arrangement kan het gehele jaar van maandag t/m donderdag geboekt worden. Incidenteel is er een mogelijkheid ook in het weekend te boeken. In het laatste geval verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


B&B de Imme

Op het meest stille plekje van de Weerribben ligt op idyllische locatie groepsaccommodatie en bed & breakfast de Imme. Het is dé plek voor wie houdt van natuur, donkere nachten, sterren en planeten. Een aanlegplaats voor boten en een haven zijn aanwezig. Verder bevindt zich op het terrein een sterrenwacht en een yogastudio. In de Imme kunnen maximaal 10 personen geaccommodeerd worden. Zie voor meer informatie onze website.

Faciliteiten

Eigen badkamer Oudeweg 113, 8376 HS, Ossenzijl
Mogelijkheid voor diner 06-12618904 (Marjo Disseldorp)
Verhuur fietsen 
06-21286789 (Wim Liesker)
Verhuur kano’s en fluisterboot www.weerribben.eu