Home » Giethoorn ontdekken Tulden Farmhouse

Kanoarrangement ‘Giethoorn ontdekken’ incl. pizza bakken

Aanbieder: B&B Tulden Farmhouse in Giethoorn: Kanotocht arrangement incl. overnachting.

Doelgroep: Mensen met weinig tot gemiddelde kano-ervaring die gesteld zijn op comfort.
Kernwoorden: ontdekken, beleven, comfortabel overnachten.

Beschrijving:  Dit arrangement biedt kanoliefhebbers de kans om het venetië van het Noorden te ontdekken vanaf het water. Peddelend door de dorpsgracht en de unieke natuur rond Giethoorn. U overnacht in een B&B gesitueerd in Giethoorn Noord. Na een heerlijke dag kanoën heeft u vast trek! Op de veranda met prachtig uitzicht worden pizza’s gebakken in een hout gestookte pizzaoven.
Inclusief: 1 persoons kajaks (Roteko). 1 overnachting in comfortabele B&B met eigen badkamer. Inclusief ontbijt en avondmaaltijd met eigen gebakken pizza.

Programma: Ontvangst in de ochtend en uitleg kano’s en route. Middag: toertocht door Giethoorn en omgeving, s’ avonds diner met eigengebakken pizza. Overnachting met ontbijt.

Prijs:  vanaf 75,- p.p. Bijzonderheden:  Op basis van twee personen incl. kajaks.


B&B Tulden Farmhouse

Tulden Farmhouse is een woonboerderij en ligt in het rustige gedeelte van Giethoorn (Noord). Kom genieten van het buitenleven, de rust en de prachtige flora en fauna. De B&B ligt aan het water en er zijn mogelijkheden om te varen vanaf de accommodatie. Giethoorn heeft veel restaurants in het toeristische gedeelte, maar ook enkele restaurants op loopafstand.

De B&B beschikt over een kleinschalige accommodatie met 2 sfeervolle kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Beide kamers hebben een eigen badkamer en toilet, klein keukentje (koelkast en magnetron, geen fornuis) en er kan gebruik gemaakt worden van een gezamenlijk terras.

Faciliteiten

Eigen badkamer Beulakerweg 65, 8355 AC Giethoorn
Restaurant op loopafstand 06-82402609
Fietsen aanwezig www.tuldenfarmhouse.nl
Honden in overleg Beschikt over kayaks en fluisterboot