Home » Arrangement Kookworkshop Nijelinde

Kanoarrangement incl. kookworkshop

Aanbieder: B&B Nijeline nabij Ossenzijl: Kanotocht arrangement incl. overnachting en kookworkshop.

Doelgroep: Natuurliefhebbers met weinig tot gemiddelde kano-ervaring die gesteld zijn op comfort.
Kernwoorden: ontdekken, culinair genieten, comfortabel overnachten.

Beschrijving: Wilt u genieten van 2 verschillende natuurparken in één weekend en lekker koken? Dan is dit een passend arrangement voor U. U vaart met de kano/kajak 1 dag door NP de Weerribben en als ook 1 dag door het bijzonder rustige natuurgebied de Rottige Meente. Na een dag op het water neemt u deel aan een vegetarische kookworkshop in de keuken van Nijelinde met prachtig uitzicht op de natuur. U overnacht in een luxe B&B gesitueerd in een mooie verbouwde, karakteristieke stelpboerderij aan de Lindedijk op de grens tussen Overijssel en Friesland.
Inclusief: 1 overnachting in luxe B&B kamer in een karakteristieke stelpboerderij met een ruime zithoek bij de open haard in de loft. Inclusief ontbijt, lunchpakket, vegetarische kookworkshop en hulp bij reserveren van kano/kajak. Welkomstdrankje bij aankomst.

Programma: Ochtend; aankomst met een welkomstdrankje. Uitleg kano’s en route. Dag 1: rondje Weerribben, dag 2: rondje Rottige Meente, s’ avonds een vegetarische kookworkshop. Aan het einde van de tweede dag kano’s inleveren en vertrek.

Prijs:  vanaf 85,- p.p. Bijzonderheden:  Naar keuze een 1 of 2 persoons kayak of een kano. Eigen kano/kayak is ook mogelijk. Optioneel kan dit arrangement uitgebreid worden met een extra overnachting.


B&B Nijelinde

De stelpboerderij Nijelinde heeft een unieke ligging aan de Linde, daar waar De Weerribben en het natuurpark de Rottige Meente bij elkaar komen. Nijelinde beschikt over comfortabele kamers met eigen badkamer als ook een vakantiehuisje voor 2 personen.

De locatie biedt veel ruimte en privacy. Vanaf de buitenterrassen heeft u een weergaloos uitzicht op het vogelrijke natuurgebied met prachtige zonsondergangen.

Faciliteiten

Eigen badkamer    Lindedijk 7, 8481KH, Nijetrijne
Eetgelegenheden op c.a 2 km. 06-24779425
Fietsen aanwezig http://www.nijelinde.nl/
Huisdieren niet toegestaan Aansluiting op de Scheene kanoroute