Home » Arrangement Dubbel genieten Nijelinde

Kanoarrangement ‘Dubbel genieten’ Weerribben en Rottige Meente

Aanbieder: B&B Nijeline nabij Ossenzijl : Meerdaags kanoarrangement door Weerribben en Rottige Meente incl. 2 overnachtingen.

Doelgroep: Natuurliefhebbers met weinig tot gemiddelde kano-ervaring die gesteld zijn op comfort.
Kernwoorden: ontdekken, rust en stilte, comfortabel overnachten.

Beschrijving: Dit arrangement biedt natuurliefhebbers de ervaring om per kano of kajak zowel De Weerribben te verkennen als ook het eeuwenoude natuurgebied Rottig Meente met het wonderschone riviertje de Scheene. Twee unieke en waterrijke natuurgebieden met elk een eigen karakter. Dubbel genieten! U overnacht in een luxe B&B gesitueerd in een mooie verbouwde, karakteristieke stelpboerderij aan de Lindedijk op de grens tussen Overijssel en Friesland.
Inclusief: 2 overnachtingen in luxe B&B kamer in een karakteristieke stelpboerderij met een ruime zithoek bij de open haard in de loft. Inclusief ontbijt, lunchpakket en hulp bij reserveren van kano/kajak. Fietsen te leen voor restaurantbezoek op 2,5 km afstand. Welkomstdrankje bij aankomst.

Programma: Eind van de middag/avond aankomst met een welkomstdrankje. Volgende ochtend ontbijt en uitleg kano’s en route. Dag 1: rondje Weerribben, dag 2: rondje Rottige Meente. Aan het einde van de tweede dag kano’s inleveren en vertrek.

Prijs:  vanaf 110,- p.p. Bijzonderheden:  Naar keuze een 1 of 2 persoons kayak of een kano. Eigen kano/kayak is ook mogelijk.


B&B Nijelinde

De stelpboerderij Nijelinde heeft een unieke ligging aan de Linde, daar waar De Weerribben en het natuurpark de Rottige Meente bij elkaar komen. Nijelinde beschikt over comfortabele kamers met eigen badkamer als ook een vakantiehuisje voor 2 personen.

De locatie biedt veel ruimte en privacy. Vanaf de buitenterrassen heeft u een weergaloos uitzicht op het vogelrijke natuurgebied met prachtige zonsondergangen.

Faciliteiten

Eigen badkamer    Lindedijk 7, 8481KH, Nijetrijne
Eetgelegenheden op c.a 2 km. 06-24779425
Fietsen aanwezig http://www.nijelinde.nl/
Huisdieren niet toegestaan Aansluiting op de Scheene kanoroute